Metsurin takit

Suodata

Metsurin takit

Näytetään 7 tuotetta.

Näytetään 1-7 of 7 Tuotetta

Husqvarna Technical Extreme turvapusero

325,00 €

Suunniteltu pitkäkestoiseen käyttöön haastavissa ympäristöissä. Kevyt ja hengittävä kangas sekä valmiiksi taivutetut kyynärpäät parantavat liikkuvuutta, ja hartioissa ja selkämyksen alaosassa olevat tuuletusaukot takaavat käyttömukavuuden. Varustettu huomioväreillä ja heijastinnauhoilla.

Functional turvapusero

130,00 €

Monikäyttöinen, kevyt turvapusero metsätyökäyttöön. Materiaali laadukasta 100% mikropolyesteriä ja ranteissa Cordura vaMonikäyttöinen, kevyt turvapusero metsätyökäyttöön. Materiaali laadukasta 100% mikropolyesteriä ja ranteissa Cordura vahvikkeet. Useita istuvuutta parantavia säätöominaisuuksia. Vetoketjulliset tuuletusaukot lisäävät mukavuutta ja...

Classic turvapusero

65,00 €

Tyylikäs perusmalli metsätöihin. Laadukkaasta polyesteri/puuvillatwillistä valmistetussa puserossa on heijastavat logopainatukset, kaksi etutaskua ja rintatasku. Koot S-XXL

Metsätyöpusero, Technical

250,00 €

Ihanteellinen valinta metsätaloustöihin kestävien mutta keveiden kankaiden ja työtehtävään sopivan muotoilun ansiosta. Neljään suuntaan joustava polyesteri ja napakka istuvuus helpottavat liikkumista. Hartioissa ja selkämyksen alaosassa olevat tuuletusaukot takaavat käyttömukavuuden.

Raivaus- ja trimmauspusero, Technical

132,00 €

Vaativiin olosuhteisiin ja ammattimaiseen työhön suunniteltu pusero. Kestävän materiaalin kulutukselle alttiit kohdat on erikoisvahvistettu. Hartioilla on taskut pehmusteita varten suojaamassa ja helpottamassa työtä.

Metsätyöpusero Technical Vent, kesämalli

130,00 €

Säännölliseen metsätyöhön ja lämpimpimiin olosuhteisiin suunnitelty pusero. Etuosa, hartiat ja hihat ovat 100 % mikropolyesteria, hihah alaosat ja selkämys 100 % neulottua polyesteria, joka tehostaa tuuletusta ja pitää kehon viileänä ja kuivana.

Metsätyöpusero Technical High Viz

279,00 €

Kestävien mutta keveiden kankaiden ja työtehtävään sopivan muotoilun ansiosta tämä takki on ihanteellinen valinta metsätaloustöihin ympäristöissä, joissa näkyvyys on tärkeää. Standardin EN ISO20471 luokan 3 mukainen vaate on valmistettu kevyestä, kahteen suuntaan joustavasta polyesterista, ja sen istuvuus on napakka.