Metsätyötarvikkeet

Suodata

Metsätyötarvikkeet

Näytetään 14 tuotetta.

Näytetään 1-12 of 14 Tuotetta

Husqvarna pitkä kaatorauta

115,00 €

Kääntökoukullinen kaatorauta suurten puiden kaatoon. Uuden muotoilun ja paremman materiaalin ansiosta tuote on kestävä ja vankka. Taottu alaosa vahvistaa rakennetta, ja etuosan hammastuksen ansiosta puusta saa paremman otteen. Pituus tuo työhön käyttäjälle lisävoimaa, ja erikoispitkän kahvan ansiosta työkalusta voi pitää kiinni kahdella kädellä. Päissä...

Husqvarna nostokoukku

26,00 €

Pidennetyn ja avaramman koukun ansiosta työskentelyote on entistä parempi. Kädensijan uuden muotoilun ja pehmeämmän sisäosan ansiosta ote on mukavampi ja työskentely entistä ergonomisempaa. Erikoiskarkaistun teräksen ja pintakäsittelyn ansiosta tuote on kestävä ja vähemmän altis ruostumiselle. Valmistettu Ruotsissa.

Husqvarna pinotavarasakset

39,00 €

Uusi, terävämpi ja entistä parempi koukku, jonka reunat on hiottu, takaa vahvan otteen tukkia nosteltaessa. Karkaistu erikoisteräs pintakäsittelyineen tekee tuotteesta tukevan ja vähentää ruostumisriskiä. Ergonominen kahva on muotoiltu siten, että siitä saa hyvän otteen. Valmistettu Ruotsissa.

Husqvarna metsurinmitta

63,00 €

Ainutlaatuinen, kevyt rakenne. Helppo säätää ja huoltaa. Nauhassa on merkinnät molemmin puolin, ja se on helppo irrottaa ja vaihtaa ilman työkaluja. Mittanauhan pituus 15 m. Saatavana joko saksikoukulla tai laukaisukoukulla (kuvassa laukaisukoukku)

Husqvarna sahalaukku

49,00 €

Erityisesti moottorisahan kuljettamiseen tehty laukku. Edessä on tarraläpällä varustettu tasku työkaluilla ja erillinen tasku viiloille. Laukkuun mahtuu sahan lisäksi työkaluja, varaketjut jne.

Husqvarna kirves S2800

79,90 €

Vankka halkaisukirves polttopuiden suuempien runkojen halkaisemiseen. Tarttumattomaksi käsitellyn terän kitka on pienempi ja se uppoaa hyvin puuhun. Terän geometria sopii oivallisesti suurten puiden halkaisemiseen. Painopiste on lähellä terää, minkä ansiosta paino jakautuu erinomaisesti. Optimaalisen terän ja kevyen varren yhdistelmä keskittää iskuvoiman...